|
Forum Fotoradary, Antyradary, Nieoznakowane Radiowozy
Forum Fotoradarów, Antyradarów i Nieoznakowanych Radiowozów Policji z kamerami
|
|
Autostrada A1 - Odcinkowy pomiar prędkości |
| Autor |
Wiadomość |
Moniś
Podinspektor

Pomogła: 111 razy Wiek: 36 Dołączyła: 11 Sie 2009 Posty: 1214 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2011-12-29, 00:14
|
|
|
| Polak. napisał/a: | Podobno na połowe października jest zaplanowane w tej chwili otwarcie nieoficjalnie oczywiście |
Teraz to można jeździć Całkiem spory odcinek naprawdę komfortowej jazdy. Niech mi otworzą jeszcze ten kawałek do Łodzi i mogę częściej gościć w rodzinnych stronach
| Cytat: | | jak tam? dostał już ktoś mandat na A1 |
Ja w ogóle nie wiem czy coś tam jest i jak to wygląda W każdym razie nie zauwazylam nic niepokojącego, przynajmniej na razie, zobaczymy czy jakieś mandaty nie przyjdą |
_________________ W walce z głupotą nie ma wygranych, są tylko cudem ocaleni... |
|
|
|
 |
Sygnettoo
Komisarz

Pomógł: 147 razy Wiek: 101 Dołączył: 04 Lis 2010 Posty: 894 Skąd: Iława
|
Wysłany: 2011-12-29, 00:17
|
|
|
Póki co na A1 nie ma odcinkowego pomiaru prędkości. Jak tylko pojawią się jakieś bramki, które będą sypać mandatami to dostane info od osób , które zostaną bezrobotne bardzo szybko |
|
 |
Moniś
Podinspektor

|
Wysłany: 2011-12-29, 00:26
|
|
|
Sygnettoo, no to mnie pocieszyłeś
A uświadomcie mnie jeszcze bo straciłam pewność...
Takie coś to jest to urządzenie do ważenia dużych autek czy właśnie odcinkowy pomiar? Bo ustawili tego na trasie Wejherowo - Gdynia kilka sztuk i już sama nie wiem po cholere co 1km taka bramka
 |
_________________ W walce z głupotą nie ma wygranych, są tylko cudem ocaleni... |
|
|
|
 |
Sygnettoo
Komisarz

Pomógł: 147 razy Wiek: 101 Dołączył: 04 Lis 2010 Posty: 894 Skąd: Iława
|
Wysłany: 2011-12-29, 00:32
|
|
|
| a to nie viatol? małe zdjęcie więc słabo widać ale tak mi się wydaje po tych talerzach itp. |
|
 |
Przemo
Nadinspektor

Pomógł: 364 razy Wiek: 39 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 3238 Skąd: Gniezno
|
Wysłany: 2011-12-29, 01:02
|
|
|
| Akurat to na tym zdjeciu to Viatol |
_________________ Terror admin |
|
|
|
 |
Moniś
Podinspektor

|
Wysłany: 2011-12-29, 09:12
|
|
|
Też tak myślałam ale wolałam się upewnić |
|
|
|
 |
welcometopoland
Posterunkowy

|
Wysłany: 2012-01-19, 00:46
|
|
|
| Sygnettoo napisał/a: | Póki co na A1 nie ma odcinkowego pomiaru prędkości. Jak tylko pojawią się jakieś bramki, które będą sypać mandatami to dostane info od osób , które zostaną bezrobotne bardzo szybko |
ale ostro testują...
sprzęt mi piszczał jak głupi na Ka prawie minutę na węźle LUBICZ 12 stycznia... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|