|
Forum Fotoradary, Antyradary, Nieoznakowane Radiowozy
Forum Fotoradarów, Antyradarów i Nieoznakowanych Radiowozów Policji z kamerami
|
|
Barkowo DK nr 22 Człuchów - Jastrowie |
| Autor |
Wiadomość |
anceps
Sierżant

Pomógł: 9 razy Dołączył: 12 Maj 2011 Posty: 37 Skąd: kujawsko-pomorskie
|
Wysłany: 2011-05-19, 15:15
|
|
|
 |
_________________ * President Harry + Presenter 877 *
 |
|
|
|
 |
Adam
Posterunkowy

|
Wysłany: 2011-06-21, 19:04 Obowiązująca prędkość
|
|
|
Witam
Miałem nieprzyjemność spotkać się z z fotoradarem w Barkowie i nurtuje mnie jedna rzecz.
Dostałem zdjęcie o godz. 5.52 rano - przekroczenie prędkości o całe 14km/h - czy do szóstej nie obowiązuje ograniczenie prędkości do 60 km/h ??
Szukałem jakiegoś zdjęcia znaku ograniczającego prędkość do 50 km/h, ale niestety na nic nie natrafiłem.
Będę wdzięczy za pomoc bo troszkę daleko żeby samemu zobaczyć ?? |
|
|
|
 |
Viper
Posterunkowy

|
Wysłany: 2011-06-21, 19:23
|
|
|
| Do godziny 5.00 jest 60km/h |
|
|
|
 |
stefan_87
Podkomisarz

Pomógł: 104 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Lis 2009 Posty: 421 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 2011-07-18, 11:46
|
|
|
| stefan_87 napisał/a: | Jedna kwestia mnie nurtuje - jadący od strony Debrzna i Czarnego nie są informowani o kontroli. Znak jest postawiony tylko na drodze krajowej nr 22. Można w ten punkt uderzyć - jechałeś od strony Debrzna i nie byłeś informowany o kontroli. | To już nie jest aktualne - znak został przestawione bliżej fotoradaru, przy skrzyżowaniu drogi na Debrzno. Także Jadący od strony Debrzna i Czarnego widzą już ten znak.
grzesiu26 - maczałeś w tym palce? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|