|
Forum Fotoradary, Antyradary, Nieoznakowane Radiowozy
Forum Fotoradarów, Antyradarów i Nieoznakowanych Radiowozów Policji z kamerami
|
|
Ciągowice DW nr 796 Dąbrowa Górnicza - Zawiercie |
| Autor |
Wiadomość |
Mateusz
Podkomisarz

Pomógł: 268 razy Wiek: 23 Dołączył: 07 Wrz 2009 Posty: 1514 Skąd: SK/M
|
Wysłany: 2009-09-10, 15:36 Ciągowice DW nr 796 Dąbrowa Górnicza - Zawiercie
|
|
|
Teren zabudowany. Oznakowany przy szkole.
Kierunek Dąbrowa Górnicza
Kierunek Zawiercie
Ciągowice
Woj. śląskie
Powiat: zawierciański
Gmina: Łazy |
|
|
|
 |
Burza
Posterunkowy

|
Wysłany: 2011-01-29, 16:30
|
|
|
| Witam. Czy ktoś się orientuje czy dziś ten fotoradar był działający?? Zagapiłem się na samochody w komisie i jak się zorientowałem to już byłem przy radarku a mialem ok 75km/h. Czy on działa w ogóle?? Wiem ze to nie miejscie na pytania o takie rzeczy ale mam juz punkty nie chciałbym mieć więcej:) |
|
|
|
 |
chatuuu
Nadkomisarz

Pomógł: 41 razy Wiek: 29 Dołączył: 09 Sie 2009 Posty: 278 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2011-01-29, 18:24
|
|
|
| Kolego tutaj jest forum pasjonatów a nie jasnowidzów. Nikt Ci na takie pytanie tutaj raczej nie odpowie bo to by było wróżenie z fusów. Na przyszłość najlepszym rozwiązaniem jest się nie zagapić a jak już się przytrafi i chcesz mieć pewność czy był pełny czy pusty to zawracasz, zatrzymujesz się przy słupie i patrzysz czy pełny czy pusty. I wtedy jesteś pewny czy zagapienie kosztuje cię $ czy tylko chwilowy stres. |
_________________ Zgodnie z ustawą o ochronie praw autorskich i własności intelektualnej, kopiowanie i rozpowszechnianie zdjęć mojego autorstwa jest niezgodne z prawem. Dz. U. 94 Nr 24 poz. 83, sprost.: Dz. U. 94 Nr 43 poz. 170 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|