|
Forum Fotoradary, Antyradary, Nieoznakowane Radiowozy
Forum Fotoradarów, Antyradarów i Nieoznakowanych Radiowozów Policji z kamerami
|
|
Elbląg |
| Autor |
Wiadomość |
Maryanek
Generalny Inspektor

Pomógł: 118 razy Dołączył: 01 Sie 2009 Posty: 2260 Skąd: Środa Wielkopolska
|
Wysłany: 2011-08-29, 22:22
|
|
|
Jest zdjęcie z Elbląga tylko ciężko jest mi zlokalizować ulicę.
 |
|
 |
Frogger
Aspirant Fotoreporter

Pomógł: 85 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Lis 2010 Posty: 243 Skąd: Pasłęk
|
Wysłany: 2011-08-29, 22:50
|
|
|
Widzę, że wreszcie ktoś dodał tego Gatso Nie miałem jak go złapać, zawsze albo się śpieszyłem, albo zapominałem o nim Teraz kolekcja fotoradarów jest pełna!
Fotoradar na zdjęciu powyżej znajduje się na skrzyżowaniu ulic Hetmańskiej, Armii Krajowej, 12-go Lutego i Grobla Św. Jerzego.
Prościej pisząc na zdjęciu widzimy ul. Hetmańską, po lewej stronie znajduje się ul. Grobla Św. Jerzego z wieżą z zegarem (Urząd Miejski) i Sąd Okręgowy z aresztem śledczym za tym blokiem, a za nami (plecami fotografa) mamy ulicę 12-go Lutego (zjeżdżamy z takiej górki od Carrefoura , Multikina) z takim wielkim wyświetlaczem reklamowym LED na dyskoncie Biedronka. Po prawej z kolei mamy park i taką nijaką uliczkę w kierunku Starego Miasta
No chyba wystarczająco dobrze to opisałem co? |
|
|
|
 |
Maryanek
Generalny Inspektor

Pomógł: 118 razy Dołączył: 01 Sie 2009 Posty: 2260 Skąd: Środa Wielkopolska
|
Wysłany: 2011-08-29, 22:56
|
|
|
A ja go mam przez przypadek Teraz już wiem dlaczego nie mogłem się doszukać tej kukułki na twoich zdjęciach.
| Frogger napisał/a: | No chyba wystarczająco dobrze to opisałem co? |
Chyba tak. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|