|
Forum Fotoradary, Antyradary, Nieoznakowane Radiowozy
Forum Fotoradarów, Antyradarów i Nieoznakowanych Radiowozów Policji z kamerami
|
|
Lipniak DP Lublin-Kozubszczyzna |
| Autor |
Wiadomość |
osclbn
Podinspektor Škoda driver

Pomógł: 227 razy Dołączył: 10 Sie 2009 Posty: 3002 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2010-03-18, 19:55 Lipniak DP Lublin-Kozubszczyzna
|
|
|
To jest chyba droga gminna. Ogr. 50km/h. Fotoradar stał przy posesji nr 8J w kier. Lublina. Samochód z drugiej fotki to nie obstawa - to ja
 |
| Ostatnio zmieniony przez osclbn 2010-03-18, 21:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mateusz
Podkomisarz

Pomógł: 269 razy Wiek: 23 Dołączył: 07 Wrz 2009 Posty: 1515 Skąd: SK/M
|
Wysłany: 2010-03-18, 20:30
|
|
|
Czy te auto z foto 1 nie zastawia fotoradaru ? Hehe teraz wszyscy wiedzą jaki masz węhikuł |
_________________ POMÓŻ OLI
Wieczna sznupajka
 |
|
|
|
 |
Robi
Nadinspektor

Pomógł: 1033 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Sie 2009 Posty: 12081 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-03-18, 20:33
|
|
|
| osclbn napisał/a: | | Czy te auto z foto 1 nie zastawia fotoradaru ? |
Bez przesady gościu...powiedziałbym wręcz że mu pomaga |
_________________ Koniec kariery, hey sędzia koniec kariery. Dzierżoniów 25.09.2010 Pozdrawiają Kibice Lechii Dzierżoniów i Rodzina |
|
|
|
 |
osclbn

|
Wysłany: 2010-03-18, 21:00
|
|
|
| Robi napisał/a: | | osclbn napisał/a: | | Czy te auto z foto 1 nie zastawia fotoradaru ? |
Bez przesady gościu...powiedziałbym wręcz że mu pomaga |
Jak dojechałem to już składali sprzęt Podczas robienia zdjęć był pakowany flesh do vivaro.
| Mateusz napisał/a: | Czy te auto z foto 1 nie zastawia fotoradaru ? Hehe teraz wszyscy wiedzą jaki masz węhikuł |
To tylko jeden z 4, którymi jeżdżę więc nie tak łatwo będzie mnie namierzyć A to auto co z bramy wyłania się to taxi |
|
 |
RaPi
Młodszy Aspirant

Pomógł: 17 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 218 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2010-03-18, 21:14
|
|
|
Tak przypadkiem przejeżdżałeś czy ktoś Ci cynk dał, że tam stoją?
W sumie to droga jest tam wąska i kręta, ale przez równą nawierzchnię ludzie lubią tam pocisnąć. Czasami jeżdżę tamtędy żeby ominąć korki na kraśnickiej jak chce się szybko dostać na trasę w kierunku Opola Lubelskiego |
|
|
|
 |
osclbn

|
Wysłany: 2010-03-18, 21:18
|
|
|
| RaPi napisał/a: | | Tak przypadkiem przejeżdżałeś czy ktoś Ci cynk dał, że tam stoją? |
Na CB krzyczeli. Wiem, że w ostatnich dniach też stał fotoradarek gdzieś po drodze z Lublina do Bychawy, ale nie miałem czasu podjechać tam. Chyba teraz trochę boczne drogi obstawiają - tam nikt nie spodziewa się FR |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|