|
Forum Fotoradary, Antyradary, Nieoznakowane Radiowozy
Forum Fotoradarów, Antyradarów i Nieoznakowanych Radiowozów Policji z kamerami
|
|
Litwa |
| Autor |
Wiadomość |
Mateusz
Podkomisarz

Pomógł: 269 razy Wiek: 23 Dołączył: 07 Wrz 2009 Posty: 1515 Skąd: SK/M
|
Wysłany: 2010-05-04, 09:18 Litwa
|
|
|
NA Liwie wystepują przenośne fotoradary typu Multanova,Multaradar C czy, Poliscanspeed (PSS)
Jako stacjonarne np Traffipaxy oraz Stacjonarne PSS.
 |
_________________ POMÓŻ OLI
Wieczna sznupajka
 |
|
|
|
 |
Żółw
Aspirant

Pomógł: 45 razy Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 102 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 2011-06-15, 16:41
|
|
|
Gdzieś między Sejnami a Druskiennikami
Litewskie: proszę przygotować się do zdjęcia
i pstryk
 |
_________________ Skoda Superb 3.6 FSI, DSG, 4×4 - chcę być policjantem. |
|
|
|
 |
Youthan
Starszy Sierżant

Pomógł: 4 razy Wiek: 33 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 51 Skąd: Silesia
|
Wysłany: 2011-06-30, 22:59
|
|
|
| Mateusz skąd masz takie informacje ? Na Litwie nie ma pasma Ka a tym bardziej Multanovy. Gdzie tam spotkałeś Multanove ??? |
|
|
|
 |
Żółw
Aspirant

Pomógł: 45 razy Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 102 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 2011-07-27, 20:22
|
|
|
Wczoraj letko przeszkodziłem dla dwóch panów z bordowego VW Cady. Samochód jeszcze bardziej pospolicie wyglądający niż te polskie a w bagażniku zamontowany fotoradar trzepiący fotki przez szybę.
Nie wpadłbym na to że to policyjny gdyby nie to że zdenerwowany pan policjant kazał mi jechać dalej bo przeszkadzam stojąc 2m za ich autem
Spotkanie była tak przypadkowe i nieoczekiwane że nie zdążyłem obfocić ale uwaga w okolicy Kowna na bordowe VW Caddy. Ja je spotkałem na początku dwupasmówki przed Kownem jadąc od Suwałk.
Tak na marginesie podczas 250 km wizyty na Litwie miałem kilkukrotnie więcej kontroli niż podczas kilkunastoletniej polskiej kariery.
Udało mi się nawet trafić na rozsądnego policjanta, który sprawił że wyjazd na szczęście nie będzie wspominany z perspektywy wysokiego mandatu. A to podobno nie jest już takie typowe. |
_________________ Skoda Superb 3.6 FSI, DSG, 4×4 - chcę być policjantem. |
|
|
|
 |
Robi
Nadinspektor

Pomógł: 1033 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Sie 2009 Posty: 12081 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2012-03-31, 13:20
|
|
|
Policyjna akcja z fotoradarem
Cała galeria
Jak widać na załączonych obrazkach też mają tendencję do dziwnego maskowania. |
_________________ Koniec kariery, hey sędzia koniec kariery. Dzierżoniów 25.09.2010 Pozdrawiają Kibice Lechii Dzierżoniów i Rodzina |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|