|
Forum Fotoradary, Antyradary, Nieoznakowane Radiowozy
Forum Fotoradarów, Antyradarów i Nieoznakowanych Radiowozów Policji z kamerami
|
|
Opole Lubelskie |
| Autor |
Wiadomość |
osclbn
Podinspektor Škoda driver

Pomógł: 227 razy Dołączył: 10 Sie 2009 Posty: 3004 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2010-03-12, 18:25 Opole Lubelskie
|
|
|
ul. Lubelska przy skrzyżowaniu z ul. Rybacką w kier. Lublina/Poniatowej/Puław (DW nr 824/832). W obstawie szary fiat bravo, nr rej. LOP 11032. Niestety pani policjant bardzo nie miła i musiałem robić fotki z samochodu przez co słabo pokazują to miejsce. Jak zwykle bez lampy błyskowej.
Urządzenie wypożyczane z KPP Puławy. |
| Ostatnio zmieniony przez osclbn 2010-04-07, 13:52, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
m3a
Starszy Aspirant

Pomógł: 48 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Posty: 762 Skąd: Częstochowa i powiat
|
Wysłany: 2010-03-13, 08:45
|
|
|
| osclbn napisał/a: | | Niestety pani policjant bardzo nie miła i musiałem robić fotki z samochodu przez co słabo pokazują to miejsce. |
osclbn, nic się nie martw...bo to zła kobieta była |
_________________ Powiedz Litwinom, niech mię czekają z tabaką
Częstochowską, nie biorę innej, tylko taką... |
|
|
|
 |
RaPi
Młodszy Aspirant

Pomógł: 17 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 218 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2010-03-13, 22:53
|
|
|
Jeżeli to ta Pani o której myślę z KPP Opole Lubelskie, to nie dziwię się, że nie była miła. Krążą słuchy że to kawał k... jest. Wredna i wali wszystkim równo po kieszeni. Ze dwa razy strzelała do mnie z suszarki. Widziałem ją też kilka razy w służbie w nieoznakowanych. W Vectrze a raz w tym starym Mondeo.
PS
A ten FR to z wypożyczalni czy Opole dostało swój na stałe? Bo Fiat widać, że ich. |
|
|
|
 |
osclbn
Podinspektor Škoda driver

Pomógł: 227 razy Dołączył: 10 Sie 2009 Posty: 3004 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2010-03-13, 23:54
|
|
|
| RaPi napisał/a: | | A ten FR to z wypożyczalni czy Opole dostało swój na stałe? Bo Fiat widać, że ich. |
Wypożyczają z innej komendy powiatowej, jakiej dokładnie nie wiem - na razie mam niepotwierdzone info skąd go biorą, więc nie będę publicznie podawać. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|