|
Forum Fotoradary, Antyradary, Nieoznakowane Radiowozy
Forum Fotoradarów, Antyradarów i Nieoznakowanych Radiowozów Policji z kamerami
|
|
Pniewy DK nr 50 Mszczonów - Grójec |
| Autor |
Wiadomość |
Przemo
Nadinspektor

Pomógł: 366 razy Wiek: 39 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 3247 Skąd: Gniezno
|
Wysłany: 2011-03-17, 21:14
|
|
|
| SM z Pniew ma TruCama. Za oznakowanie panowie strażnicy do prokuratora. |
_________________ Terror admin |
|
|
|
 |
uho
Posterunkowy

|
Wysłany: 2011-03-18, 10:47
|
|
|
| uho napisał/a: | | Widziałem go, co ciekawe moje Noxo nawet nie pisnęło. Jaki sprzęt go wykrywa? |
TruCam to laser, więc zwykły antyradar nie wykryje go. Chociaż nie jestem pewny czy SM ma taki sprzęt.[/quote]
No niby Noxo 80 wykrywa lasery, na takim urządzeniu laser powinien pracować w trybie ciągłym, więc łatwym do detekcji. Chyba, że się mylę i pracuje impulsowo na bardzo krótkich impulsach. |
_________________ Myśl wyrażona w tym miejscu nie musi zgadzać się z obecnym stanowiskiem autora.
UHO |
|
|
|
 |
renee
Komisarz

Pomógł: 255 razy Wiek: 30 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 1346 Skąd: Poznań / Warszawa
|
Wysłany: 2011-03-18, 10:50
|
|
|
| uho napisał/a: | | Chyba, że się mylę i pracuje impulsowo na bardzo krótkich impulsach. |
Gdyby tak było musialby byc obsługiwany ręcznie przez municypalnego |
_________________ P9 RENEE |
|
|
|
 |
uho
Posterunkowy

|
Wysłany: 2011-03-18, 17:05
|
|
|
| renee napisał/a: | | uho napisał/a: | | Chyba, że się mylę i pracuje impulsowo na bardzo krótkich impulsach. |
Gdyby tak było musialby byc obsługiwany ręcznie przez municypalnego |
Czemu? Przecież może skanować co 100 ms w czasie np 10 ms. Nic się nie prześlizgnie, a do wyłapania trudny. |
_________________ Myśl wyrażona w tym miejscu nie musi zgadzać się z obecnym stanowiskiem autora.
UHO |
|
|
|
 |
wielkinieznajom
Komisarz

Pomógł: 168 razy Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 1057 Skąd: podkarpackie
|
Wysłany: 2011-03-21, 09:29
|
|
|
| Przemo napisał/a: | | SM z Pniew ma TruCama. |
Nawet na stronie są podane miejsca gdzie on jest link |
_________________ Zgodnie z ustawą o ochronie praw autorskich i własności intelektualnej, kopiowanie i rozpowszechnianie zdjęć mojego autorstwa jest niezgodne z prawem. Dz. U. 94 Nr 24 poz. 83, sprost.: Dz. U. 94 Nr 43 poz. 170 |
|
|
|
 |
alte
Posterunkowy

|
Wysłany: 2011-10-26, 14:19
|
|
|
| Czy TruCam robi jednoczesnie zdjecia w tyl i w przod pojazdu? |
|
|
|
 |
osclbn
Podinspektor Škoda driver

Pomógł: 227 razy Dołączył: 10 Sie 2009 Posty: 3016 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2011-10-26, 17:26
|
|
|
| alte, z tego co pamiętam to teoretycznie da się tak go ustawić, ale nie korzystają SM z takiej funkcji. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|