|
Forum Fotoradary, Antyradary, Nieoznakowane Radiowozy
Forum Fotoradarów, Antyradarów i Nieoznakowanych Radiowozów Policji z kamerami
|
|
Sadki DK nr 10 Nakło n/Notecią - Piła |
| Autor |
Wiadomość |
Robi
Nadinspektor

Pomógł: 1033 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Sie 2009 Posty: 12105 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2011-01-22, 19:50
|
|
|
Misial, co to są za dziwne zdjęcia w twoich poście |
_________________ Koniec kariery, hey sędzia koniec kariery. Dzierżoniów 25.09.2010 Pozdrawiają Kibice Lechii Dzierżoniów i Rodzina |
|
|
|
 |
Misial
Starszy Aspirant

Pomógł: 60 razy Wiek: 33 Dołączył: 09 Paź 2009 Posty: 454 Skąd: CNA
|
Wysłany: 2011-09-08, 13:01
|
|
|
| Robi napisał/a: | Misial, co to są za dziwne zdjęcia w twoich poście |
usunąłem je ale musisz poprawić post... nie wiem, pewnie ktoś miał z podobną nazwą i taki kocioł wyszedł...
Ale Forum Nakło jeden user wkleił taki oto artykuł:
źródło Forum Nakło
Trochę pod beretką ma komendant nie równo;
| Cytat: | | Trzeba dokonać zmian w projekcie, zakupić znaki. Koszty planujemy pokryć wypracowanymi przez nas dochodami - dodaje. |
Czyli trzeba będzie ustawić niski próg... w samych Sadkach nie powinno stanowić to problemu... wszak jest przez kawałek 40km/h .... wiec będzie można ustawić się na 51km/h
| Cytat: | | Neulitz niechętnie komentuje wprowadzone zmiany. - To duże ułatwienie dlakierowców. Informuje się ich wprost, na jakim odcinku drogi jest kontrolowana prędkość i na jakiej odległości. Dysponując tego typu informacjami nie sposób nie zastosować się do prędkości obowiązującej na danym odcinku drogi. Po przejechaniu podanej odległości na nowo będzie można rozwijać prędkość. [/b]Kolejna kwestia to koszty, na jakie naraża się samorządy gminne. Jak już zauważyłem, te wszystkie zmiany kosztują—wyjaśnia Neulitz.[/b] |
No ale walenie po krzaczorach już na samym wylocie miejscowości to było dbanie o porządek... |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
Misial
Starszy Aspirant

|
Wysłany: 2011-11-23, 21:30
|
|
|
Jak znajdę trochę czasu, to wkleję artykuł.
SG Sadki już atakuje... jak na razie w dziwnym miejscu DĘBOWO - link i zamierzają obstawić w znaki Sadki, jak będę u teściów wezmę aparat co by zdjęcia znaków porobić
Komediant Straży Gminnej z Sadek jak mówił tak przystąpił do działania:
- Sadki ul. Mickiewicza , jadąc od strony Samostrzela (zdjęcie wykonane telefonem), co najlepsze, że znak jest tylko z jednej strony, więc na dobre jak ktoś będzie zjeżdżał z DK 10 nie jest poinformowany o możliwej kontroli radarowej:
źródło Forum Nakło |
 |
|
|
|
 |
Misial
Starszy Aspirant

|
Wysłany: 2011-12-07, 23:02
|
|
|
Dzisiaj miałem szczęście i spotkałem Straż Gminną z Sadek... nowe zdjęcia wozu:
Porozmawiałem ze Strażnikami, tolerancja jest godna +20km/h
Zadałem pytanie odnośnie tego znaku w Sadkach, na ulicy Mickiewicza, z zapytaniem dlaczego tylko z jednej strony mamy znak (miała być podpucha)... i miły strażnik oznajmił mi, że pomiar będą robić tylko autom nadjeżdżającym od strony Samostrzela w kierunku DK10 |
 |
|
|
|
 |
Robi
Nadinspektor

|
Wysłany: 2011-12-08, 01:06
|
|
|
| Cytat: | Zadałem pytanie odnośnie tego znaku w Sadkach, na ulicy Mickiewicza, z zapytaniem dlaczego tylko z jednej strony mamy znak (miała być podpucha)... i miły strażnik oznajmił mi, że pomiar będą robić tylko autom nadjeżdżającym od strony Samostrzela w kierunku DK10 |
Bingo, zostanę wróżką, gorzej jak będą walić po plecach |
_________________ Koniec kariery, hey sędzia koniec kariery. Dzierżoniów 25.09.2010 Pozdrawiają Kibice Lechii Dzierżoniów i Rodzina |
|
|
|
 |
Przemo
Nadinspektor

Pomógł: 366 razy Wiek: 39 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 3247 Skąd: Gniezno
|
Wysłany: 2011-12-08, 04:31
|
|
|
| Nie mogą, W rozporządzeniu wyraźnie jest napisane, że ma być oznakowane ze wszystkich kierunków z których będzie prowadzony pomiar |
_________________ Terror admin |
|
|
|
 |
Robi
Nadinspektor

|
Wysłany: 2011-12-08, 17:23
|
|
|
A w życiu jak w to w życiu, co poniektórzy mieli wyznaczone 100m mierzyli na 290 więc co tam przecież o parę zdjęć w plecy nie chodzi. |
|
|
|
 |
Misial
Starszy Aspirant

|
Wysłany: 2012-05-05, 09:41
|
|
|
Nowe oznaczenie:
Końcówka Sadek w kierunku Samostrzela na odcinku 1,4km .. czyli w sumie chyba cały Samostrzel
 |
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|