|
Forum Fotoradary, Antyradary, Nieoznakowane Radiowozy
Forum Fotoradarów, Antyradarów i Nieoznakowanych Radiowozów Policji z kamerami
|
|
Suchatówka DK nr 15 Inowrocław - Toruń |
| Autor |
Wiadomość |
dinho
Aspirant

Pomógł: 228 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Sie 2009 Posty: 2387 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-06-08, 13:21 Suchatówka DK nr 15 Inowrocław - Toruń
|
|
|
Info od Robiego.
W Suchatówce na wlocie ustawiła się dzisiaj Vectra CIN 02AS z fotoradarem.
Cykali foty na Toruń kawałek dalej stały misiaki i kasowały w nieoznakowanym Nissanie X-Trailu CIN 04AS |
|
|
|
 |
Robi
Nadinspektor

Pomógł: 1033 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Sie 2009 Posty: 12105 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-06-08, 21:39
|
|
|
Ja nie po to Ci mówiłem to żebyś to pisał tutaj sam bym nadrukował sobie. Obie ekipy stały schowane na wjazdach do posesji że nie było ich widac w ogóle. Dodatkowo Ci z Nissana walili iskrą po oczach. Dzwoniłem później do kuzyna to mówił że złapali dwa dublety czyli jeden pacjent na dwa mandaty. Zdjęc nie robiłem ponieważ nie miałem takiej możliwości bo miałem trzech pasażerów w środku i nie wypadało wyciągac aparat z torby. Może innym razem. Żałuję trochę że nie byłem sam bo słyszałem na radyjku też o Passacie z Torunia i pewnie bym go znalazł i jak wracałem to na trasie był na drugiej zmianie Inowrocławski Superb. Tzw. Niefart Stefan....pogoda piękna a ja udupczony |
_________________ Koniec kariery, hey sędzia koniec kariery. Dzierżoniów 25.09.2010 Pozdrawiają Kibice Lechii Dzierżoniów i Rodzina |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|