|
Forum Fotoradary, Antyradary, Nieoznakowane Radiowozy
Forum Fotoradarów, Antyradarów i Nieoznakowanych Radiowozów Policji z kamerami
|
|
Trzeciewnica DK nr 10 Nakło n/Notecią - Bydgoszcz |
| Autor |
Wiadomość |
Przemo
Nadinspektor

Pomógł: 366 razy Wiek: 39 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 3247 Skąd: Gniezno
|
Wysłany: 2009-09-27, 11:53 Trzeciewnica DK nr 10 Nakło n/Notecią - Bydgoszcz
|
|
|
W Trzeciewnicy stoją dwa fotoradary. Obydwa przy dojeździe do szkoły. Ograniczenie do 50 km/h. Tablice ostrzegawcze są.
Wjazd od strony Nakła n/Notecią
Wjazd od strony Bydgoszczy
W piątek zdjęcia robił fotoradar typu SONYα350. Jak robiłem zdjęcia to ktoś zapodał przez CB "Uwaga mobilki w Trzeciewnicy koło szkoły srebrna skoda z aparatem zdjęcia robi". Co prawda trochę się nie zgadzało bo ja skodą nie jeżdżę ale ubaw miałem niezły.
Trzeciewnica
Woj. kujawsko-pomorskie
Powiat: nakielski
Gmina: Nakło nad Notecią |
_________________ Terror admin |
|
|
|
 |
Polak.
Nadkomisarz

Pomógł: 62 razy Wiek: 18 Dołączył: 06 Sie 2009 Posty: 1050 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 2009-09-27, 12:48
|
|
|
Ten od wlotu od strony Bydgoszczy lubi być aktywny Ale zawsze stoją i go pilnują, nigdy nie zostawiają go bez opieki na noc. |
|
 |
Misial
Starszy Aspirant

Pomógł: 60 razy Wiek: 33 Dołączył: 09 Paź 2009 Posty: 454 Skąd: CNA
|
Wysłany: 2009-10-31, 15:12
|
|
|
no to moje fotki:
wlot od strony Nakła na pierwszym zdjęciu widać ten masz w "centrum"
centrum wsi przy przystankach autobusowych, na jednym ze zdjęć zaznaczyłem miejsce częstej ustawki radiowozu, lubią suszyć po obu stronach jezdni, za dnia i po ciemku, tak do 22:00
i tak jak Polak. pisał ten przy przystankach czasami jest załadowany, ale KPP Nakło ma jeden wkład na powiat o puszek dookoła Nakła pełno, a jak wsadzą to i tak pilnują, nigdy nie ładują po zmroku |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
renee
Komisarz

Pomógł: 255 razy Wiek: 30 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 1346 Skąd: Poznań / Warszawa
|
Wysłany: 2010-03-17, 09:43
|
|
|
 |
_________________ P9 RENEE |
|
|
|
 |
Misial
Starszy Aspirant

Pomógł: 60 razy Wiek: 33 Dołączył: 09 Paź 2009 Posty: 454 Skąd: CNA
|
Wysłany: 2010-09-06, 10:13
|
|
|
Dzisiaj załadowany ten koło przystanku - czyli na jadących w stronę Nakła. Musieli załadować w ciągu 1,5h bo rano jechałem cisza, wracałem już brzęczała Valentyna z daleka.
Żonie się przypomniało, że widziała jak go ładowali w zeszłym tygodniu, czyli potwierdza się, że między Nakłem a Bydgoszczą ładują tylko ten w Trzeciewnicy. |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|