|
Forum Fotoradary, Antyradary, Nieoznakowane Radiowozy
Forum Fotoradarów, Antyradarów i Nieoznakowanych Radiowozów Policji z kamerami
|
|
Zielona Góra |
| Autor |
Wiadomość |
Mateusz
Podkomisarz

Pomógł: 269 razy Wiek: 23 Dołączył: 07 Wrz 2009 Posty: 1516 Skąd: SK/M
|
Wysłany: 2010-02-10, 11:32 Zielona Góra
|
|
|
Sprzęt oczywiscie AD 9 ramer
Miejscówki:
ul.Aleja Wojska Polskiego
ul.Trasa Północna (podobno bardzo często)
ul.Nowojędrzychowska
ul.Szosa Kisielińska |
_________________ POMÓŻ OLI
Wieczna sznupajka
 |
|
|
|
 |
Robi
Nadinspektor

Pomógł: 1034 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Sie 2009 Posty: 12105 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-02-12, 20:45
|
|
|
| Mateusz napisał/a: | | :arrow: ul.Szosa Kisielińska |
Stoją na parkingu przy cmentarzu, kiedyś tam na goło jechałem to w ostatniej chwili ich zauważyłem. Kierunek do centrum jak się jedzie od obwodnicy Zielonej Góry. Fotek nie mam bo goniłem coś ciekawszego. |
|
|
|
 |
Michał [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-12, 13:16
|
|
|
ul. Wojska Polskiego, mniej więcej na przeciwko skrzynki z radarem czyli na pasie w stronę miasta. W tle Mondeo FZ 19155
 |
|
|
|
 |
mati44
Starszy Sierżant

Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Kwi 2010 Posty: 29 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 2010-10-24, 21:15
|
|
|
Michał, to nowe zdjęcie?
Bo dawno z ZG nie było żadnego fotoradaru... |
|
|
|
 |
Michał [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-25, 10:07
|
|
|
Fotoradar jest tylko rzadko używany
Fota robiona wiosną tego roku |
|
|
|
 |
mati44
Starszy Sierżant

Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Kwi 2010 Posty: 29 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 2010-11-17, 22:52
|
|
|
Na dzień dzisiejszy w Zg nie ma fotoradaru - jedyny, który był jest przeznaczony do kasacji
Z drugiej strony jako w okolicach ZG kursują stale 2 nowe MONDEO z wideoradarem to może stacjonarny nie jest tak potrzebny
Ale najlepsze jest to: >>KLIK<<
| Cytat: | "Jest jeszcze coś. - Prezydent Janusz Kubicki nie jest za tym, żeby straż miejska zajmowała się fotoradarem - mówi T. Misiak. Doradca prezydenta zapewnia, że strażnicy miejscy mają wiele innych zadań, przede wszystkim związanych z bezpieczeństwem." - albo zbliżają się wybory, albo wreszcie ktoś rozsądnie pomyślał! |
|
|
|
|
 |
Robi
Nadinspektor

Pomógł: 1034 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Sie 2009 Posty: 12105 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-11-17, 23:04
|
|
|
Stacjonarne służą jako straszaki, a przenośny jest w rękach Policji co zresztą jest na w/w zdjęciu. I nie użytkowali go tam aż tak mocno aby nadawał się do kasacji. Ktoś tu pisze niezłe bzdury albo znów się nie douczył. Nawet jakby miał pykać 10 fotek w miesiącu to Policja chętnie będzie z niego korzystać. |
_________________ Koniec kariery, hey sędzia koniec kariery. Dzierżoniów 25.09.2010 Pozdrawiają Kibice Lechii Dzierżoniów i Rodzina |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|